Ribs

Tasty & Tender 

slow smoked ribs

Rökta till perfektion

Favoriten för de flesta barbecue-entusiaster har alltid varit ribs. Vårt utbud inkluderar självklart Baby Back Ribs men med den mångfald vi har finns det alltid nya varianter att upptäcka. Vi röker våra klassiska barbecue ribs med riktig ved för riktig rök upp till 9 timmar för att få dem riktig möra. 

Kokt i påse s.k sous vide är helt främmande för oss.

Äkta barbecue är helt överlägset.

Baby back ribs

Vår Baby back ribs var vår första produkt som vi tog fram, blev en succé från första början, vi var först med att hickoryröka kamben i Sverige med äkta hickoryved.

Resultatet blir helt perfekta kamben som är saftiga, möra och smakrika.

För att få det ännu godare så glazar man ribsen innan man värmer dem.

Veal baby back

Mackmyra Veal. Färdigglazad

Färdig glazad kalv revben som vi hickoryrökt i 9 timmar, innan sista timmarna i röken glazar vi dem med 

vår Fatlagrade Mackmyra barbecue sauce.



Ett annat kamben som vi hickoryröker är från kalv.

Veal baby back är lite större än kamben från gris.

Vi rubbar in dem med vår egen basic rub innan vi kör in dem i rökarna.

Prova att glaza med en lite hetare barbecuesås. Så gott!

Med vårt mathantverk får ni riktiga premiumprodukter som är helt färdiga, bara att värmas.

Grillade spareribs


Våra grillade spareribs blir saftigare än vanliga grillade, för att vi använder samma teknik som om vi skulle hickoryröka dem. D v s låg temperatur och lång tid, low and slow, gör dem saftiga och supermöra.

Vår grillade spareribs är helt fantastiskt goda och de får en underbar sista touch när du glazar med någon av våra barbecuesåser.

Tjocka knäckta revben

Grillade spareribs

&

Hickoryrökt spareribs

Baby back ribs

Veal baby back

Tjocka revben

Tjocka knäckta revben har vi två olika versioner av. 

En som vi kör året runt och en speciell för julbordet.

De som vi har året runt rubbar vi med vår egen Barbecue Basic Rub.

Sen kör vi in dem i rökarna utan rök, low and slow  d v s låg temperatur och lång tid.  Samma teknik som om vi skulle hickoryröka dem. Resultatet blir saftiga, köttiga och supermöra tjocka revben.

Julribsen gör vi på samma sätt men vi har bytt ut kryddorna mot härliga julkryddor som t. ex. ingefära, kryddnejlika och kanel. De här underbara julrevbenen blir ännu bättre om man glazar med vår egen julglaze innan man värmer dem.


julribs

.