RoaSts

The overnighters
Big Barbecue Roasts

Stora köttstycken tar lång tid på sig och behöver ofta rökas över natten. De blir fantastiskt saftiga, möra och proppfulla av härliga smaker. Servera dem gärna skivade som barbecue steaks.

  • Grain Fed Brisket

    Art. 64

    Bringa av ko, Angus Grain Fed
    The Rub

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 22
    • Rökstyrka
  • Grain Fed Chuck Roll

    Art. 63

    Högrev av ko, Angus Grain Fed
    The Rub

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 22
    • Rökstyrka
  • New York Pastrami

    Art. 60

    Grain fed brisket

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 8
    • Rökstyrka
  • New York Pastrami Skivad 4 mm

    Art.10

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 8
    • Rökstyrka
  • Pork Roasts

    Art. 43

    Karré från gris
    The Rub

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 15
    • Rökstyrka