Ribs

Tasty & Tender
slow smoked ribs

Favoriten för de flesta bBQ-entusiaster har alltid varit ribs. Vårt utbud inkluderar självklart Baby Back Ribs men med den mångfald vi har finns det alltid nya varianter att upptäcka. Vi röker våra klassiska barbecue ribs över glödande hickoryved i 9-16 timmar för att få dem riktigt möra.

  • Baby back ribs

    Art. 31

    Kamben från gris

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 8
    • Rökstyrka
  • Xtra Smoky Pork Belly

    Art. 91

    Sida med ben från gris
    The Rub

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 14
    • Rökstyrka
  • Spareribs Hickoryrökta

    Art. 34

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 9
    • Rökstyrka
  • Veal Baby backs

    Art. 38

    Kamben från kalv
    The Rub

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 9
    • Rökstyrka

Low & Slow
without the smoke

Vi kallar dem grillade men egentligen är det barbecue utan rök. Den låga Temperaturen och långa tiden gör dem mycket saftigare och mörare än när de grillas med hög temperatur.

  • Grillade Spareribs

    Art. 32

    Spareribs från gris
    Grill rub

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 8
    • Rökstyrka
  • Grillade Tjocka knäckta julrevben

    Art.36

    Tjocka knäckta julrevben från gris
    Jul Rub

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 8
    • Rökstyrka
  • Grillade Tjocka knäckta revben

    Art. 33

    Tjocka knäckta revben från gris
    Grill Rub

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 8
    • Rökstyrka