PulLed

Slow smoked and pulled

Vår gör allt traditionsenligt därför kan du alltid lita på att vår ”pulled meat” hickoryröks så länge att den faller isär. Ibland behövs det så lång tid som upp till ett dygn för att få den perfekt.

  • Our Famous Original Pulled Pork

    Art. 47

    Bog från gris
    Färdigblandad med original bbq sås

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 22
    • Rökstyrka
  • Pulled Beef

    Art. 66

    Högrev av ko, Angus Grain Fed
    färdigblandad med original bbq sås

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 22
    • Rökstyrka
  • Pulled Chicken

    Art. 52

    Lårfilé av kyckling
    kommer färdigblandad med original bbq sås

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 6
    • Rökstyrka
  • Mexican Pulled Pork, Carnitas

    Art. 48

    Bog från Gris
    Färdigblandad med original chipotle sås

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 22
    • Rökstyrka
  • Lexington, Carolina Pulled Pork

    Art. 42

    Bog från gris
    färdigblandad med vinäger bbq sås

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 20
    • Rökstyrka
  • Pulled Pork Natural

    Art. 40

    Bog från gris
    Här har vi bara rivit köttet som du själv får sätta egen smak.

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 20
    • Rökstyrka
  • Pulled New York Pastrami

    Art 61

    Högrev av ko
    Färdigriven och behöver bara värmas

    • KÖTT
    • RÖKTIMMAR 8
    • Rökstyrka